A három legfontosabb divatkellék

Nagyon sok olyan divatkellék van, amely ahhoz szükséges, hogy ténylegesen a legelegánsabb megjelenéssel jelenhessünk meg valahol. Nagyon sokan úgy gondolják, hogy a megfelelő öltözködés hiánya presztízsveszteséget is okoz – és ebben az elgondolásban azért van valami.

Akár így, akár úgy: a megjelenés rendkívül fontos, ezért érdemes lehet letisztázni, hogy mi a három legfontosabb divatkellék, amelyet használhatunk mi is.

Műköröm

A műköröm a körömdíszítés egyik legfontosabb elemének számít. Nem lehet igazán elegáns és szép a megjelenésünk abban az esetben, ha nincs kifestve a körmünk. Melyik szín passzol hozzánk leginkább? A fekete, barna, netán a vörös? Mindenkinek más és más lehet a megfelelő.

Táska

Egy jó táska mindig igazi eleganciát kölcsönöz a viselője számára. Oldaltáska, válltáska vagy netán egy jó Karen – mindenkinek más és más az, ami igazán megtetszik. A táska vásárlás egyik legjobb lehetséges módja, hogy kikérjük egy divatszakember véleményét.

Cipő

Egy jó divatos cipő sosem árt. Az a feladatunk, hogy megnézzük, hogy melyik méretű és stílusú lenne számunkra a legjobb. Adidas? Nike? Esetleg valamilyen másik tetszett meg nekünk? Mindegyik nagyon keresett a mai piacon.

Az összhatás talán a legfontosabb mind közül!

Talán az összhatásra kell a leginkább odafigyelnünk. Ez azért is kiemelten fontos, mert ily módon fogjuk az igazi eredményeket elérni. Ne gondoljuk azt, hogy teljesen eltérő stílusú ruhadarabokkal elégedettek leszünk az összhatást tekintve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.