Microsoft 365 csomagok

A Microsoft 365 egy széles körű szolgáltatáscsomag, amelyet vállalatok, intézmények és egyéni felhasználók használhatnak a munkavégzés, a kommunikáció és az együttműködés területén. Az alábbiakban nézzünk meg néhány fontos Microsoft 365 szolgáltatáscsomagot és azok jellemzőit:

Microsoft 365 Business Standard

Ez a csomag tartalmazza a leggyakrabban használt eszközöket és szolgáltatásokat, mint például a Word, Excel, PowerPoint, Outlook és Teams. A felhasználók hozzáférhetnek az asztali és online verziókhoz, és könnyen együttműködhetnek az eszközökkel.

Microsoft 365 Apps for Business

Ezen csomag a legfontosabb Office alkalmazásokat tartalmazza, de nincs benne Teams vagy Outlook. Ideális olyan vállalkozások számára, akik csak az Office programokat használják, és nincs szükségük csevegő alkalmazásokra.

Microsoft 365 Business Premium

Az alábbi csomag magában foglalja az összes Office alkalmazást és a Teams szolgáltatást. Emellett extra biztonsági funkciókat is tartalmaz, például az Intune és a Windows Defender Antivirus.

Microsoft 365 Education

Ez a csomag az oktatási intézmények számára készült, és tartalmazza az Office alkalmazásokat, Teams-t és speciális oktatási eszközöket, például a Classroom alkalmazást.

Microsoft 365 E3 és E5

Ezek a vállalati csomagok széleskörű szolgáltatásokat és biztonsági funkciókat kínálnak. Az E5 a legmagasabb szintű csomag, amely tartalmazza a Microsoft Teams és az Exchange Online fejlett verzióit, valamint fejlett biztonsági és szolgáltatásokat az üzleti szektorban.

Egyszerű hozzáférés

A Microsoft 365 lehetővé teszi az asztali, webes és mobil hozzáférést az alkalmazásokhoz, és lehetővé teszi az együttműködést és a kommunikációt a Teams használatával. A felhasználók hozzáférhetnek adataikhoz bárhol, bármikor, és könnyen megoszthatják és szerkeszthetik azokat. Emellett a Microsoft 365 számos biztonsági és védelmi intézkedést kínál adataink és rendszereink védelme érdekében.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.