Siotaxizz – a legjobb taxis Siófok környékén

Amikor taxizni szeretnénk Siófok környékén, bizony dilemmában vagyunk. Kit érdemes hívni – és kit nem? Kinél a legmagasabb színvonalú ez a szolgáltatás, és hol figyelhető meg a legjobb ár-érték arány? Érdemes lehet a legtöbb szolgáltatót megvizsgálni, és ez alapján döntést hozni a kérdésben.

Mi a Siotaxizz?

Egy helyi vállalkozás, melynek célja, hogy kifejezetten magas taxi szoláltatásokat nyújtson a környékbelieknek. Demeter László, a SioTaxizz tulajdonosa több, mint 10 év szakmai tapasztalattal várja azokat az embereket, akik szeretnének taxizni egy jót.

Miért különleges az autója?

Számos extrával van felszerelve – például klímával, baba üléssel és rádióval. Ennek köszönhetően sokkal kényelmesebb benne utazni, mint sok másik autóban.

Extra szolgáltatások – melyekről csupán álmodni mernének sokan

Bababarát taxi. A bababarát taxi azoknak igazán jó opció, akik kicsi gyerekkel érkeznek a helyre, és szeretnék, hogy az biztonságosan tudjon utazni. Ehhez megfelelő ülés beszerelése szükséges.

Állatbarát taxi. Állatokat is szoktak hozni az emberek magukkal a nyaralásra. Kutya, macska, hörcsög – akármelyik jöhet, ha a fuvaros gépjárműve erre fel van készülve.

Reptéri transzfer. Sokszor a reptérre érkeznek a családok, valamint üzletemberek, amikor utazásra kerülne a sor. Ha már a reptéren is vár minket valaki – akkor az az elképzelhető legjobb érzés.

Kártyás fizetési lehetőség. A kártyás fizetési lehetőség már csak hab a tortán. Ha szeretnéd, akkor fizethetsz akár kártyával is – nincs más dolgod, mint odanyomni a terminálhoz, beírni az összeget, és már ki is van egyenlítve a szolgáltatás értéke.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.